اخبار

برگزاری وبینار "گزارش کارآزمایی های بالینی در حال انجام در خصوص بیماری Covid-19 در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه"

این وبینار که با همکاری مرکز کارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی ایران و در روز پنجشنبه  1399/3/1ساعت 9 الی 12 برگزار می شود، در دو بخش زیر ارائه می گردد:

·       گزارشی از کارآزمایی های بالینی مرتبط با کووید-19 مصوب در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

·       پنل From Clinical Trial to Clinical Practice:

با حضور:

دکتر مسعود سلیمانی دودران، استاد اپیدمیولوژی و ریاست محترم مرکز کارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی ایران

دکتر فرید نجفی، استاد اپیدمیولوژی و معاون محترم تحقیقات  وفناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

دکتر قباد محمدی، معاون محترم غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

دکتر بهمن روشنی، معاون محترم درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

دکتر یحیی سلیمی، استادیار اپیدمیولوژی و رییس مرکز کارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

دکتر فرود شهبازی، استادیار داروسازی بالینی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

علاقه مندان در سراسر کشور می توانند از طریق آدرس اینترنتی  vc.kums.ac.ir/kumsresearch   در این جلسه شرکت کنند. شرکت کنندگان برای اتصال نیاز به نرم افزار Adobe Connect دارند.

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۲:۰۲